F1T<1>Personal / Machiel Gabor Welbergen op aanvraag

F1T<1>Personal / Machiel Gabor Welbergen op aanvraag

22 juni 2018 - laatste nieuws - admin - No Comments

F1T<1>Personal

 “MET HET  EIK & KEI  MODEL WERKEN AAN JE DOELEN”

Elke training begint met een intake gesprek waarbij we samen naar jouw doelstelling(en) en (medische) achtergrond kijken van het afgelopen jaar. Tevens leg ik je uit hoe ik te werk ga binnen mijn personal trainingen met jou, zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Dit doen we middels het invullen en doornemen van een intake formulier. Ik sta als sportleraar en leefstijlcoach bekend als iemand die enthousiast is en je goed weet te motiveren om zo in beweging te komen. Daarnaast kan ik snel schakelen met professionals uit mijn netwerk als dit nodig mocht zijn.

Personal Training of Tai chi met Machiel Welbergen op maandag en vrijdag.

Vanuit mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding in Groningen die ik in 1999 cum-laude heb afgerond beschik ik over veel praktische kennis op basis van meer dan 10 jaar aan werkervaring in de sport, fitness en  het bewegingsonderwijs.

Tevens ben ik gediplomeerd Fitness Trainer A sinds 1998. Ik streef ernaar om jou weer blijvend in beweging en F1T te krijgen. Wil je meer weten maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. Of kijk bij de Veel gestelde vragen voor meer informatie over F1T<1>Personal trainingen.

“Kies slim en ga met het F1T<1>Personal Beweegprogramma werken aan jouw doelen.“

Zet je gezondheid weer op nummer 1!

Tags: , ,