Cursusruimte verhuur

Aan ‘t Zandpad organiseert groepsactiviteiten.

Sfeervolle open lichte ruimte met mogelijkheid tot het gebruik van de bijzondere tuin met vijverpartijen. De groepsruimte beschikt over vloerverwarming, een open  keuken, verrijdbare tafels en stoelen voor 12 personen.  Atelier Aan `t Zandpad is te huur op uur basis of per dag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gea Fictoor.

Inspirator van Aan ’t Zandpad is Gea Fictoor

Gea Fictoor initiator Aan `t ZandpadZij heeft een voortgezette agogische opleiding probleemgericht werken met onderwijsbevoegdheid en begeleidde jarenlang ouders, kinderen en beroepskrachten zowel individueel als groepsgericht in het onderwijs, het welzijnswerk en de jeugdhulpverlening. folder downloaden of aanvragen

Verhuur cursusruimte

Afhankelijk van de activiteit is de ruimte geschikt voor groepen tot 12 personen. Bij goed weer kan de activiteit ook naar de tuin worden verplaatst. Cursusleiders kunnen vrij gebruik maken van alle voorzieningen van het atelier. De groepsruimte is op uurbasis of per dag te huur, ook tijdens de schoolvakanties. Hiervoor wordt een huurcontract toegestuurd. De ruimte is ook  geschikt voor kortdurende groepsactiviteiten van bedrijven en instellingen die passen bij de filosofie van het centrum. Huurreductie in de schoolvakanties en voor personal training.

klik voor overzicht van alle voorzieningen

Hoge Hereweg 27 / 9756TG Glimmen
T: 050 406 1358 / E: info@aanhetzandpad.nl

De Docenten

De begeleiding van de cursussen en workshops is in handen van ervaren trainers en docenten. Als inhoudelijke aanvulling op het vaste en doorgaande cursusaanbod van Aan ’t Zandpad kunnen docenten en cursusleiders ook in het weekend en in schoolvakanties de ruimte huren voor een activiteit. In Aan ’t Zandpad worden verschillende activiteiten georganiseerd. Het vaste aanbod van workshops en cursussen bestaat uit:

Hathayoga, pilates en chikung / Karka Speelman Tai chi met Jan Top op dinsdagavond  Docente Annetje Brunner Jaqueline de Rond / awakening the illuminated heart workshop De pagina Werkboek / Iconen als oerbeeld en de mandala is volledig bijgewerkt. Bekijk ook een nieuw filmpje van hoe een icoon van Gea Fictoor tot stand komt. Cursus heel je leven met muziek door Hannie Geerlings NIEUWE CURSUS OMGAAN MET HOOGGEVOELIGHEID HOOGSENSITIEF? NEEM ER DE TIJD VOOR! Vrijdagochtenden van 9.30 – 12 uur: 27 sept, 11 okt, 1, 15 en 29 november en 13 december. Annemieke Fictoor cursus en workshop schilderen

Sfeer impressie locatie

Bekijk de onderstaande foto`s voor een sfeer impressie. Voor een vrijblijven afspraak neem contact op via 050 406 13 58