Boek: Mandala’s & Mantra’s

Het boek


Mandala`s & Mantra`s

Boek mandala`s & mantra`sHet boek bevat kleurrijke afbeeldingen van mandala’s, gecombineerd met mantragedichten en composities in notenschrift

Het  is een ondersteuning bij meditaties en creatieve processen. De mandalawandkleden en -tekeningen van Gea Fictoor zijn door meditatieve inspiratie en geduldige oefening ontstaan. Bij deze beelden zijn door haar broer Chris bezinnende gedichten geschreven.  Eén zin uit elk gedicht is telkens als mantra gecomponeerd en op CD gezet.

Ook de partituur van de meerstemmige mantra’s is bij aankoop van het boek te bestellen.  € 12,50

Inhoud Boek

Deze mandala’s en mantra’s vormen een creatieve weergave van de eigen wijze waarop de auteurs spiritualiteit ervaren. Zij combineren persoonlijke vormgeving aan een ontwikkelingsmethode die ‘een weg naar binnen’ zoekt. Zij willen de lezer actief deelgenoot maken van hun zoektocht en vindplaatsen.

Het boek geeft de lezer concrete handvatten om verder te groeien in meditatieve en creatieve processen, waarin stilte en verdieping verhelderend kunnen werken, op zoek naar de eigen bron. Bovendien stimuleert het je om zelf mandala’s te maken of mantra’s te reciteren of te zingen.

Op de CD staan vijftien meerstemmig gezongen mantra’s, die met een bijzondere klankkleur zijn vertolkt door vocaal ensemble Lijn 12 onder leiding van Sjoek Nutma. Het notenschrift van deze muziek staat in het boek.

Hoe te bestellen ?

U kunt het boek bestellen voor 15 euro,- bij Gea Fictoor. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aanhetzandpad.nl U kunt ook telefonisch bestellen via (+31) 050 406 35 96.

Gea Fictoor

Gea Fictoor inspirator van Aan `t Zandpad voor 1 van haar eigen gemaakte Mandala`sInspirator van Aan `t Zandpad voor 1 van haar eigen gemaakte Mandala`s. Gea Fictoor geeft in haar centrum Aan ‘t Zandpad in Glimmen cursussen mandalatekenen en organiseert groepsactiviteiten voor bezinning, ontspanning en creativiteit. Gea heeft een Voortgezette Agogische opleiding ‘Probleemgericht – Educatief werk’ en heeft brede ervaring opgedaan in het onderwijs, welzijnswerk en de preventieve jeugdhulpverlening.

Chris Fictoor

Chris Fictoorheeft een veelzijdige en internationale ervaring als professioneel dirigent, kerkmusicus, componist, muziekpedagoog en manager. Hij was ondermeer dean van de School of Performing Arts (Prins Claus Conservatorium en Dansacademie Noord-Nederland) aan de Hanzehogeschool Groningen. Als geassocieerd lid is hij aangesloten bij de kloosterorde van de Karmelieten.