Aan `t Zandpad Open tuin met expositie organisaties en groepen kunnen op afspraak de tuin en het atelier bezoeken.

Welkom in atelier Aan `t Zandpad

Aan ‘t Zandpad heeft een vast aanbod van workshops en cursussen.  De tuin en groepsruimte is op uurbasis of per dag te huur, ook tijdens de schoolvakanties. In overleg wordt een huurcontract toegestuurd. De ruimte is ook  geschikt voor kortdurende groepsactiviteiten van bedrijven en instellingen die passen bij de filosofie van het centrum. Huurreductie in de schoolvakanties en voor personaltraining. info Gea Fictoor 

Foto impressie van exposities en de tuin

Expositie ruimte 

Door de lichtinval is het atelier een ideale locatie voor exposities. Ook de bijzondere sfeer met uitzicht op de tuin en de vijvers maakt dat het geschikt is voor workshops, cursussen en vergaderingen. 

In Aan 't Zandpad worden verschillende activiteiten georganiseerd door onderstaande cursus leiders. Het vaste aanbod van workshops en cursussen bestaat uit:

 Hathayoga, pilates en chikung / Karka SpeelmanDe pagina Werkboek / Iconen als oerbeeld en de mandala is volledig bijgewerkt. Bekijk ook een nieuw filmpje van hoe een icoon van Gea Fictoor tot stand komt. Tai chi met Jan Top op dinsdagavond  Docente Annetje Brunner Jaqueline de Rond / awakening the illuminated heart workshop Cursus heel je leven met muziek door Hannie Geerlings NIEUWE CURSUS OMGAAN MET HOOGGEVOELIGHEID HOOGSENSITIEF? NEEM ER DE TIJD VOOR! Vrijdagochtenden van 9.30 – 12 uur: 27 sept, 11 okt, 1, 15 en 29 november en 13 december. Annemieke Fictoor cursus en workshop schilderen Machiel Welbergen verzorgd Personal<Trainingen en groepslessen en is cum-laude afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding in Groningen  Chi Neng Qigong cursus met Arianne de Zwart op woensdagochtend start 7 september

Tuin achterzijde atelier

Aan de achterzijde van het atelier kijkt u uit op een van de borders van de tuin. Er zijn verschillende zitjes en een terras met buitenhaard waar gezellig gepauzeerd kan worden.  Achterin de tuin is de grote natuurvijver met bijzondere oeverbeplanting.liggen. In de tweede kleinere vijver zwemmen windes en koi karpers.

Voorjaar 

Deze foto is in mei genomen met zicht vanaf het ronde terras.  Het geeft een mooi beeld van de loop naar de vijver achterin de tuin. 

Drie buxuscirkels als border

In augustus staan ook de drie buxuscirkels weer in bloei. Elk seizoen kent zo zijn bijzondere sfeer met aandacht voor plantengroepen die elkaar versterken.

Oever- waterplanten

Verschillende soorten oever - en waterplanten geven rust en sfeer aan de natuurlijke leemvijver. Vandaar dat groepen hier graag chikung, yoga en taichi beoefenen.

Rozen in het voorjaar

Verschillende rozen zoals dit stamroosje in de border kennen in augustus een tweede bloei.

De wintertuin

Door de vaste basisvormen is de tuin ook in de winter een rustgevend geheel.