Chikung fitness en Personal training met 1-4 deelnemers op aanvraag met Machiel Gabor Welbergen.

Chikung fitness en Personal training met 1-4 deelnemers op aanvraag met Machiel Gabor Welbergen.

22 juni 2018 - laatste nieuws - admin - No Comments

F1T<1>Personal

MET HET  EIK & KEI  MODEL WERKEN AAN JE DOELEN

Elke training begint met een intake gesprek waarbij we samen naar jouw doelstelling(en) en (medische) achtergrond kijken van het afgelopen jaar. Tevens leg ik je uit hoe ik te werk ga binnen mijn personal trainingen met jou, zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Dit doen we middels het invullen en doornemen van een intake formulier. Ik sta als sport- en taichi leraar en leefstijlcoach bekend als iemand die enthousiast is en je goed weet te motiveren om zo in beweging te komen. Daarnaast kan ik snel schakelen met professionals uit mijn netwerk als dit nodig mocht zijn.

Vanuit mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding in Groningen beschik ik over veel praktische kennis op basis van meer dan 10 jaar aan werkervaring in de sport, fitness en  het bewegingsonderwijs. Bovendien ben ik een ervaren taichi / chikung docent en beoefen martial arts als BJJ.

Tevens ben ik gediplomeerd Fitness Trainer A sinds 1998. Ik streef ernaar om jou weer blijvend in beweging en F1T te krijgen. Wil je meer weten maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. Of kijk bij de Veel gestelde vragen voor meer informatie over F1T<1>Personal trainingen.

“Kies slim en ga met het F1T<1>Personal Beweegprogramma werken aan jouw doelen.“

Zet je gezondheid weer op nummer 1!

Tags: , ,